JuBi - Den Haag

 

Opdrachtgever: Ministerie VROM, Rijksgebouwendienst, directie Projecten

Architect: Prof. Hans Kollhoff Architekten

Aannemer: JuBI B.V., een combinatie van Bam Utiliteitsbouw, Ballast Nedam Speciale Projecten, HOMIJ Technische Installaties en Imtech Nederland

 

Projectomschrijving

Midden in het centrum van Den Haag op de Turfmarkt wordt het project JuBi gerealiseerd. Dit bijzondere bouwwerk heeft twee torens van ruim 140 meter hoog en beslaat bijna 132.000 m² bvo. In dit gebouw komt het nieuwe onderkomen van de ministeries van Jusitite en Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties.
Het project bestraat uit een viertal bouwdelen: deel A is de eerste toren, deel B bestaat uit het middendeel dat de twee torens met elkaar verbindt, toren C is de tweede toren en bouwdeel D is aan toren C bevestigd en in de ruwbouw tot en met de tiende verdieping meegenomen met toren C.
Door de situering in het hart van Den Haag is het project logistiek gezien een complex project. Het totale bouwterrein is slechts 80 x 70 meter groot. Op het werk wordt daarom gewerkt met zogenaamde bouwtickets. Elke toeleverancier moet vooraf bij onze logistiek uitvoerder een bouwticket aanvragen. Op het bouwticket staan de transporteur, de materiaalomschrijving, de hoeveelheid en de locatie van de aflevering vermeld. De logistiek uitvoerder zorgt voor de dagelijkse planning van de bouwtickets. Vanwege de beperkte ruimte op het bouwterrein zelf is er een terrein aan de Binckhorst beschikbaar waar alle transporteurs zich eerst moeten melden. Hier ontvangen zij een routekaart naar het bouwterrein met daarop de aan hen toegewezen loslocatie. Na overleg tussen de uitvoerders logistiek op de Binckhorstlaan en het bouwterrein van JuBi krijgt de transporteur toestemming om naar het bouwterrein te rijden.

 

Toegepaste Mavotrans materialen bij dit project

Mavotrans is vanaf het begin van het werk leverancier op dit bouwproject. Voor de aansluiting van de betonkern op de verdiepingsvloeren heeft JuBi gekozen voor de stekkenbakken van Mavotrans. Wij zijn inmiddels kind aan huis op dit project en helemaal bekend met het logistieke systeem. Elke levering gaat gepaard met een bouwticket en op de pallets staat vermeld voor welk bouwdeel de materialen bestemd zijn.

project JuBi | referentie project PLAKAToepassing Plaka stekkenbakken bij JuBi

Vloerplaatverankering met PLAKA stekkenbakken bij JuBibetonkoppeling Jubi dmv PLAKA StekkenbakkenContact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans