Bedrijfspand Versluys Groep – Bodegraven

Het bedrijfspand van de Versluys Groep is volledig energieneutraal en zal gemiddeld op jaarbasis geen energie gebruiken en in zijn eigen behoeften voorzien. Door deze manier van energieneutraal bouwen heeft o.a. de isolatie van de gevel verhoogde aandacht gekregen.

Openbaar Vervoer Terminal - Breda

De stationsomgeving in Breda ondergaat tussen eind 2012 en medio 2016 een complete metamorfose. Het oude station wordt in fases vervangen door een nieuw, zeer modern en op de toekomst gerichte Openbaar Vervoer Terminal (OVT).

COOL63 - Rotterdam

Indrukwekkend project in stadscentrum Rotterdam. Tegenover het monumentale stadhuis in het centrum van Rotterdam wordt momenteel het project COOL63 gerealiseerd.

Couperus - Den Haag

Op de grens van Den Haag en Nootdorp wordt het project Couperus geraliseerd. In Couperus worden 288 appartementen, circa 4.500 m² oppervlak aan voorzieningen en een parkeergarage met 300 plaatsen gerealiseerd.

Het Gebouw - Leiden Noord

Op een centrale plek, nabij het Kooiplein in Leiden Noord wordt Het Gebouw gerealiseerd. Het Gebouw wordt een multifunctioneel pand waarbij onderwijs, vrije tijd, sport, zorg en wonen worden gecombineerd.

JuBi - Den Haag

Midden in het centrum van Den Haag op de Turfmarkt wordt het project JuBi gerealiseerd. Dit bijzondere bouwwerk heeft twee torens van ruim 140 meter hoog en beslaat bijna 132.000 m² bvo. In dit gebouw komt het nieuwe onderkomen van de ministeries van Jusitite en Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties.


Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans