Knetemann Quality Fitness

Projectomschrijving

Knetemann Quality Fitness  in Zoetermeer. Een fitnesscentrum van 3.000 m2 met de mogelijkheid tot fitness, aerobic en spinning met veel bijbehorende faciliteiten als een zwembad, stoombad en zonnebank. Tijdens de bouw heeft Vestia, de eigenaar van het pand, bepaald dat de sportzalen volgens een doos-in-doos constructie moesten worden gebouwd. Dit, om geluidsoverlast voor de bewoners van de bovenliggende appartementen te voorkomen. Bij een doos-in-doos constructie wordt door een vrijhangend plafond, een voorzetwand en een zwevende vloer een optimale geluidsisolatie gerealiseerd.
Door deze constructie kreeg het plafond echter een harde afwerking, wat de nagalm van geluid versterkte. Hierdoor werd de akoestiek in de sportzalen zelf zodanig slecht dat lesgeven bijna niet mogelijk was. Eigenaar Harold Knetemann heeft contact met ons opgenomen en gevraagd of wij een oplossing konden bieden voor dit probleem.

Toegepaste materialen

Na een beoordeling ter plaatsen hebben wij voorgesteld om de ruimten te voorzien van Plano F geluidsabsorberende platen. Omdat de klant de ruimten ook wat kleur wilde geven, zijn de platen in verschillende kleuren gespoten. Zo is op een vrolijke wijze de akoestiek in de ruimte enorm verbeterd.

Klik hier voor meer informatie over de Plano F geluidsabsorberende platen
 

 

 

 


Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans