Proeflokaal Mimi - Voorschoten

Van der Valk Voorschoten opent het Proeflokaal Mimi. Mimi is hét food & lifestyle restaurant. Helaas functioneerde deze prachtige ruimte voor wat betreft de akoestiek onder niveau. Voor de oplossing van de nagalm in de ruimte is er gebruik gemaakt van de Mavopreen Plano geluidsabsorberende platen van Mavotrans.

Schouwburg De Lawei - Drachten

Schouwburg De Lawei in Drachten is compleet vernieuwd. Voor een schouwburg is een perfecte akoestiek natuurlijk een must. Mavotrans adviseerde, leverde en realiseerde de benodigde akoestische oplossingen.

Basisschool de Klimop – Almere stad

De gymzaal van basisschool de Klimop in Almere stad is volledig gerenoveerd. Bij de verbouwing is veel aandacht gegeven aan de juiste akoestiek in de ruimte.

Wateringse Veld College - Den Haag

Het Wateringse Veld College is een school voor voortgezet onderwijs voor 1200 leerlingen en heeft tevens een buurtfunctie.

Basisschool De Eshof – Den Haag

De akoestiek van twee klaslokalen van basisschool De Eshof in Den Haag liet nogal te wensen over. De nagalmtijd in deze lokalen was te lang en dit veroorzaakte klachten bij leerlingen en leerkrachten. De lange nagalmtijd in deze ruimten werd veroorzaakt door het gebruik van harde materialen zoals een gipsplaten plafond en linoleum vloer.

Congrescentrum Supernova Jaarbeurs – Utrecht

Supernova is het congrescentrum binnen de Jaarbeurs in Utrecht bestaande uit vier hypermoderne en flexibele zalen. Voor het realiseren van een correcte geluidbeheersing in de zaal Progress stond de Texaa® Vibrasto akoestische wandbekleding van Mavotrans voorgeschreven.

Sporthal De Bongerd - Almere

Gymzaal De Bongerd te Almere is onderdeel van een sportcomplex. Het sportcomplex bestaat uit drie zalen die gebruikt worden door een bowlvereniging, turnvereniging, loopvereniging, een aantal volleybalverenigingen en de afdeling Onderwijs van de gemeente Almere.

Knetemann Quality Fitness - Zoetermeer

Op 11 mei 2012 is een nieuw fitness centrum, Knetemann Quality Fitness, geopend in Zoetermeer. Om de akoestiek in de sportruimten te verbeteren zijn de ruimten voorzien van geluidsabsorberende platen.

Restauratie stationskoepel tot T-HUIS

Vanwege de uitbreiding van het nieuwe station Arnhem Centraal moest er een andere bestemming gezocht worden voor de monumentale stationskoepel. Park Presikhaaf werd de nieuwe locatie en Zorgorganisatie Siza mocht er een horecagelegenheid van maken.

Collegezalen TU-Delft - Delft

Ongeveer 50 onderwijszalen van De TU-Delft worden daar waar nodig verbeterd op het gebied van ergonomie, klimaat, akoestiek, verlichting en presentatiemogelijkheden. Twee onderwijszalen van de faculteiten Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) en vier zalen van de faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek & Technische Materiaalwetenschappen (3mE) zijn voorzien van de geluidsabsorberende materialen van Mavotrans.

Koetshuis Nijenrode - Breukelen

Het koetshuis van kasteel Nijenrode bij Breukelen is volledig gerenoveerd. Uitgangspunt voor deze renovatie was om het koetshuis zoveel mogelijk terug te brengen in de oude staat. Het koetshuis heeft diverse multifunctionele zalen waarin congressen, vergaderingen, recepties, diners, lezingen, seminars, enz. kunnen worden georganiseerd. Een goede akoestiek is van groot belang voor het gebruikscomfort van deze ruimten.

Activiteitencentrum Het Punt – Vroomshoop

In de theaterzaal van activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop moesten de wanden worden voorzien van geluidsabsorberende wandbekleding. Bouwbedrijf Bramer B.V kwam met de vraag bij Mavotrans of wij een dergelijk systeem konden leveren waarbij twee knelpunten moeten worden opgelost.


Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans