Parkeerdak Vistaprint - Venlo

 

Project

Meekelenkamp Kunststof Techniek B.V. (MKT) uit Zeeland heeft het parkeerdak van het nieuwbouw pand van Vistaprint in Venlo gerealiseerd. Een waterdicht en geïsoleerd vloersysteem dat inmiddels 10 jaar succesvol wordt toegepast. Het geïsoleerde parkeerdak systeem is rechtstreeks berijdbaar voor personenauto’s. Daarnaast biedt dit systeem een gegarandeerde waterdichtheid, waarop eventueel een 10-jarige garantie kan worden afgegeven.

 

Toegepast Plaka Nederland product

Het parkeerdak van het pand van Vistaprint is ruim 4.000 m² groot, hierdoor was het noodzakelijk de nodige dilataties aan te brengen. Voor overbrugging van deze dilataties is gekozen voor het Migutan FP 85/27 Ni profiel. Een duurzaam en waterdicht dilatatieprofiel volledig vervaardigd van aluminium en voorzien van een elastisch rubber tussenprofiel. Het FP 85 profiel heeft een maximale voegbreedte van 50 mm en een maximale voegwerking van 40 (+20/-20) mm. Het profiel is belastbaar door vrachtwagens tot 300 kN (DIN 1072) en door vorkheftrucks tot 70 kN (DIN 1055).

MKT heeft gekozen voor dit profiel van Plaka Nederland omdat zij hiermee in kunnen staan voor de waterdichtheid van hun vloersysteem. Een correcte montage is noodzakelijk voor een goede werking van het totale vloersysteem. MKT verzorgt de montage van de profielen zelf en geven dan ook garantie op het totale systeem.

 Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans