MFA Quirijnboulevard - Tilburg

Project

In het nieuwbouwgebied Quirijnboulevard in Tilburg is een multifunctionele accommodatie (MFA) gerealiseerd. In de hal van deze MFA is het Migua FK 35/3500 dilatatieprofiel van Mavotrans toegepast. Een mooi smal profiel van hoogwaardige kwaliteit.

In de MFA van het centrumgebied van Quirijnboulevard komen allerlei functies samen, zoals basisscholen De Sleutel en de Stelaershoeve, kinderopvang, peuterspeelzaal, wijkcentrum, een gymzaal en 12 appartementen.

 

Toegepast product van Mavotrans

In de centrale hal is het Migua FK 35/3500 profiel toegepast. Het profiel is in deze situatie in een cirkel gelegd en heeft een straal van 11,1 meter. Het FK 35 profiel is een mooi slank profiel dat zeer geschikt is voor vloeren voorzien van kunststof vloerbedekking. Dit dilatatieprofiel neemt de dilatatiewerking op tussen twee vloerdelen. Het draagprofiel is vervaardigd van aluminium en voorzien van geperforeerde aluminium verankeringsflens. Het profiel is voorzien van een 3 mm verhoogd elastisch tussenprofiel van speciaal PVC. De kunststof vloerbedekking sluit hierdoor naadloos aan tegen het verhoogde tussenprofiel.
 

Klik hier voor meer informatie over het Migua FK 35 profiel

 Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans