Faculteit Technische Natuurwetenschappen TU Delft

De faculteit voor Technische Natuurwetenschappen (TNW) van de TU Delft is gehuisvest in een state-of-the-art gebouw. Voor een optimale voegovergang tussen de verschillende vloerdelen zijn de Migua® dilatatieprofielen van Mavotrans toegespast.

Ziekenhuis Reinier de Graaf Gasthuis – Delft

Voor de bouw van dit ultra moderne ziekenhuis heeft de bouwcombinatie Hurks Kuijpers Mavotrans al in een vroeg stadium van het project verzocht om te adviseren in de keuze voor het juiste type dilatatieprofiel.

PostNL - 4 sorteercentra

PostNL kampte met beschadigingen aan de vloer en de heftrucks in 4 van hun sorteercentra. Mavotrans adviseerde het Migutrans FS 135 dilatatieprofiel als oplossing.

MFA Quirijnboulevard - Tilburg

In het nieuwbouwgebied Quirijnboulevard in Tilburg is een multifunctionele accommodatie (MFA) gerealiseerd. In de hal van deze MFA is het Migua FK 35/3500 dilatatieprofiel van Mavotrans toegepast. Een mooi smal profiel van hoogwaardige kwaliteit.

Distributiecentrum Blokker - Mijdrecht

Het distributiecentrum van Blokker in Mijdrecht is in 2007 met ruim 26.000 m2 uitgebreid. Voor het overbruggen van de dilataties van het bestaande naar het nieuwe vloerveld zijn de Migutrans dilatatieprofielen van Mavotrans toegepast.

Parkeerdak Vistaprint - Venlo

Meekelenkamp Kunststof Techniek B.V. (MKT) uit Zeeland heeft het parkeerdak van het nieuwbouw pand van Vistaprint in Venlo gerealiseerd. Het geïsoleerde parkeerdak systeem is rechtstreeks berijdbaar voor personenauto’s. Daarnaast biedt dit systeem een gegarandeerde waterdichtheid, waarop eventueel een 10-jarige garantie kan worden afgegeven.


Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans