Penitentiaire Inrichting – Zaanstad

Een zeer uitdagend bouwakoestiek project. De penitentiaire inrichting Zaanstad biedt plaats aan ruim 1.000 gedetineerden en is zowel een huis van bewaring als een gevangenis. De penitentiaire inrichting bestaat uit ruim 600 cel blokken die als complete prefab units met voorzieningen op de bouwplaats worden afgeleverd.

IBM-toren – Uithoorn

Op het voormalige IBM-terrein in Uithoorn is de nieuwe woonwijk ‘Park Krayenhoff’ gerealiseerd. Omdat de bestaande vloeren te weinig massa boden voor een goede geluidsisolatie, werd Mavotrans gevraagd een passende oplossing aan te dragen.

Brede school Het Dok – Oegstgeest

Brede school Het Dok omvat een basisschool, kinderdagopvang, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal, muziekschool, sportzaal, expositieruimte en een multifunctionele ruimte. De sportzaal is gelegen op de 1e verdieping van het gebouw. Hierdoor is de toepassing een akoestische zwevende vloer in deze ruimte noodzakelijk, zodat in de onderliggende ruimten geen geluidsoverlast ontstaat door de activiteiten die in de sportzaal plaatsvinden.

Campus Hoogvliet - Rotterdam

Campus Hoogvliet gelegen in de jonge, internationale maar vooral moderne stad, is een unieke combinatie waar onderwijs en vrijetijdsbesteding bij elkaar komen. Jongeren kunnen hier op één plek leren, leven, werken en wonen.

Bioscoop CineMeerse - Hoofddorp

In het centrum van Hoofddorp, op het Raadhuisplein, wordt het bouwproject Cinema Paradiso gerealiseerd. In dit 45 meter hoge gebouw wordt op de begane grond een bioscoop gerealiseerd en bovenop de bioscoop worden 126 appartementen gebouwd.

Kraanspoor - Amsterdam

Aan het Westelijke deel van de Noordelijke IJ-oever is het project Kraanspoor gereailiseerd. Een uniek project waarbij het historische Kraanspoor de basis vormt voor een modern nieuw kantoorgebouw.

Pathé multiplex bioscoop - Den Haag

Bioscoopbedrijf Pathé vestigt een megabioscoop met negen zalen en ca. 2.500 stoelen in het in het centrum van Den Haag. Voor de constructie van de bioscoop heeft de architect gekozen voor een volledig stalen skelet.


Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans