Energieneutraal regiokantoor Enexis

In Zwolle heeft BAM Utiliteitsbouw regio Oost een energieneutraal regiokantoor voor Enexis gerealiseerd. Het nieuwe regiokantoor is op het gebied van duurzaamheid een vooruitstrevend project.

Coulissen - Heerhugowaard

In Heerhugowaard realiseert Dura Vermeer het woning-bouwproject Coulissen. Bij deze 44 woningen wordt zonne-energie actief benut door de toegepaste zonnepanelen op het dak. Dit type woningbouw haalt probleemloos de energie klasse A+. Bij het project is ondermeer butyltape toegepast voor een optimale afdichting van naden en kieren.

De Drie Wachters - Amsterdam

Het project bestaat uit drie gebouwen, elk samengesteld uit twee torens op een onderbouw met verhuurbare ruimten met een parkeerkelder. Totaal zijn in dit project 243 woningen en 4.700 m2 bedrijfsruimte gerealiseerd.

Geluidscherm A20 - Schiedam

Ter beperking van de geluidoverlast van de A20 is ter hoogte van de afslag Schiedam een 1,5 kilometer lang geluidsscherm geplaatst. Holland Scherm heeft de geluidschermen gerealiseerd. Voor de afdichting van de kieren in de geluidschermen hebben zij gekozen voor Mavotex 600 compressieband.


Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans