Geen afbeeldingen of vreemde opmaak?
Klik hier voor de webversie.
vrijdag 21 februari 2020
Luchtdicht bouwen met Mavotex 420 schuimband

In het hedendaagse bouwen hebben we te maken met steeds uitdagendere prestaties op het gebied van luchtdicht bouwen. De EPC zal plaatsmaken voor de wettelijke eisen Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG). Met ingang van 1 januari 2019 (voor overheidsgebouwen) respectievelijk 1 januari 2020 (voor overige gebouwen) moeten nieuwe woningen en utiliteitsgebouwen bijna energieneutrale gebouwen zijn.  


Het realiseren van een luchtdicht gebouw blijkt in de praktijk lastiger dan in theorie. De behoefte aan eenvoudig te verwerken luchtdichte afdichtingsmiddelen is groot. Daarom introduceert Plaka Nederland een nieuw type schuimband de Mavotex 420. Dit band is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste luchtdichtheidseisen.
 

Geïnteresseerd? Klik hier en ontdek de voordelen van Mavotex 420

Speciaal voor u uitgelicht
Van duurzame naar gezonde gebouwen
WELL Building Standard
Duurzaam bouwen vormt een vast onderdeel van het denk- en ontwikkelingsproces in de bouwsector. In het Nationale Energieakkoord staat opgenomen dat Nederland in 2050 een energieneutraal gebouwde omgeving is. Energiezuinige gebouwen zijn belangrijk en een must, maar er is meer. Wij merken dat de vraag naar gezonde gebouwen fors toeneemt.
Lees meer >
Voorkom scheuren in afwerkvloeren
Krimpvoegprofielen TF 60 en 80
Met de krimpvoegprofielen TF 60 en TF 80 worden snel en effici├źnt hoogwaardige krimpvoegen in afwerkvloeren gerealiseerd. Door het PVC T-profiel wordt de stabiliteit gewaarborgd en zijn strakke en rechte krimpvoegen het resultaat. Vanwege de isolatiestrook werkt het profiel contactgeluidisolerend.
Lees meer >
Ontdek onze luchtdichte oplossingen

 

 

Bekijk onze Plaka Airtight

Plaka Airtight

Met de introductie van de Plaka Airtight biedt Plaka Nederland een optimale oplossing voor het luchtdicht afsluiten van prefab elementen. Airtight zorgt naast een volledig luchtdichte afsluiting tevens voor contactgeluidisolatie door de akoestische ontkoppeling tussen de prefab betonelementen.
Lees verder op de website

   
Bekijk hier onze Plaka vloeibaar Rubber

Plaka vloeibaar rubber
Plaka vloeibaar rubber maakt het mogelijk om scheuren en naden water- en luchtdicht te maken. Door de goede hechting op vrijwel alle ondergronden en de eenvoudige verwerking is het product breed toepasbaar.

klik hier en ontdekt het product

   
Ontdek hier onze Plaka DS folie luchtdicht zwart

Plaka DS folie luchtdicht zwart

De Plaka DS folie is een 100% luchtdichte en zelfklevende afdichtingsfolie. De folie is voorzien van een krachtige zelfklevende lijmlaag en geeft een perfecte hechting zelfs op moeilijke ondergronden.


Klik hier en ontdek dit product

   
   
Wenst u meer informatie of heeft u een vraag, aarzel dan niet en
neem contact op met onze afdeling verkoop op telefoonnummer 079-344 63 63