Mavotrans

Mavotrans is een vertrouwde partner met langdurige ervaring in de advisering en toelevering van oplossingen voor de Nederlandse bouwindustrie. Mavotrans richt zich op een snelle, betrouwbare en efficiënte levering van een uitgebreid productenpakket voor woning- en utiliteitsbouw, de prefab betonindustrie, renovatie- en transformatieprojecten, infrastructurele werken en geluidbeheersing.

 

Oplossingen
Met het “One-stop-shop” leveringsprogramma heeft u niet veel andere toeleveranciers meer nodig. Van betonkoppelsystemen, betonstandhouders, waterkerende materialen en oplegmaterialen levert Mavotrans een uitgebreid assortiment constructieve hulpmaterialen voor de ruwbouw. Voor de professionele afwerking van bouwconstructies biedt Mavotrans talloze oplossingen voor afdichting, dilataties en geluidbeheersing.


 
Met onze bouwplaats oplossingen wordt uw bouwproces beter ingevuld in de betekenis van bouwtijd, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Wanneer nodig worden ook maatwerk oplossingen direct op het werk geleverd.
 

Persoonlijk advies
Mavotrans biedt aannemers, constructeurs, architecten en andere bouwpartners toegevoegde waarde. Voor technische ondersteuning kunt u terecht bij zowel onze verkoop binnendienst als onze rayonmanagers die u desgewenst op het werk adviseren.

 

Advies ter plaatsen
Onze technisch adviseurs zijn thuis op de bouwplaats en bieden u deskundig en oplossingsgericht advies op het werk. Samen met u komen tot de juiste productkeuzes vanaf ontwerpstadium tot en met de afbouwfase. Door samenwerking komen de beste bouwprojecten tot stand, hierbij zijn een optimaal inkoopproces en reductie van faalkosten het uitgangspunt.
 
  • U kunt bij onze bouwtechnisch adviseurs terecht voor technisch advies, prijzen, maatwerk oplossingen en verwerkingstips.
  • Ook op het gebied van duurzaam en luchtdicht bouwen adviseren zij u graag.
  • Onze akoestiek adviseurs geven u oplossingsgerichte informatie betreffende ruimte- of bouwakoestiek vraagstukken.

Snel en correct leveren
Het logistieke concept binnen onze organisatie is zodanig georganiseerd dat levering snel, maar zeker ook kostenefficiënt mogelijk is. Bestellingen van onze standaard producten die voor 14.30 uur zijn geplaatst, worden de volgende dag op het werk afgeleverd, indien gewenst zelfs op een afgesproken tijdstip. Ook behoren spoedbestellingen voor dezelfde dag tot de mogelijkheden.


Daarbij zijn onze transporttarieven eenvoudig en transparant.

Gratis levering vanaf € 500,– excl. BTW door heel Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden).

 

Een telefoontje is voldoende om een afspraak te maken.

 

Neem hier contact op. Ons team staat voor u klaar.

 
 

 
 

 Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans