MAVOTRANS CONTACT
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88

MVO

Duurzaamheid

Bij Mavotrans nemen wij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Daarom zetten wij ons in voor een klimaatbestendige bedrijfsvoering. Dit begint met het maken van de juiste keuzes in productietechnieken, duurzaam gebruik van energiebronnen, inkoop en verwerking van (recyclede) basismaterialen.
 

De medewerkers van Mavotrans zijn zich bewust van de invloed die een bouwmaterialen toeleverancier heeft op duurzaamheid binnen de bouwsector.
 

Mavotrans stimuleert gerichte productontwikkeling en innovatie ten aanzien van duurzaamheidseisen en zal dan ook zelf zwaar in zetten op bouwmaterialen die de duurzaamheidstoets kunnen doorstaan. Een duurzaam assortiment dat bijdraagt aan een duurzaam bouwproces.
 

Sociaal ondernemen

Naast onze doelen op het gebied van duurzaamheid, vinden wij het ook belangrijk om sociaal te ondernemen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt moeten een kans krijgen op werk of ontwikkelingsmogelijkheden. Wij ondernemen hiervoor de volgende initiatieven:

  • Diverse werkzaamheden worden door ons ondergebracht bij de Haeghe Groep. De Haeghe Groep begeleidt met veel kennis, kunde en ervaring mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het leveren van zinvol en productief werk.
  • Wij bieden meerdere stageplaatsen voor scholieren met een bepaalde achterstand op hun mede studenten zodat ook zij gedegen werkervaring op kunnen doen en daarmee hun kans op de arbeidsmarkt vergroten
  • De rol die goede doelen vervullen, is van onmiskenbaar belang voor de samenleving. Elk jaar worden diverse goede doelen initiatieven, evenementen en hulpinstanties door Mavotrans gesponsord.


 Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans