Akoestiek

terug naar vorige pagina
 
  Akoestiek in de bouw x   Akoestiek in elke ruimte x   Industrie en machinebouw
bouwakoestiek | Plaka Nederland   Ruimteakoestiek | Plaka Nederland   Industriele trilisolaite machinebouw | Plaka Nederland
         
         

Professioneel akoestiek advies

Ruim 40 jaar ervaing in akoestiekMavotrans is specialist op het gebied van geluidbeheersing en beschikt over akoestiek adviseurs met deskundige kennis op het gebied van ruimte- en bouwakoestiek. Met een zeer uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment akoestiek producten is er voor elk geluidprobleem de juiste oplossing. Mavotrans adviseert bij het nemen van juiste akoestische maatregelen en levert professionele producten voor lawaaibestrijding, geluidbeheersing en bouwakoestiek.
 

Maatwerk oplossingen voor een perfecte akoestiek

Akoestiek kent geen standaard oplossingen, ieder project is anders en vraagt om projectgerichte invulling. Aan de hand van akoestische berekeningen worden de juiste geluidsabsorberende of –isolerende producten geboden. Maatwerk oplossingen, advies en begeleiding tijdens het gehele project horen bij onze dienstverlening. Wij bieden de producten, indien gewenst, inclusief een professionele montage en verwerking.


Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans