Actueel

Voorbij Prefab gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en bouwt op partnership

De vraag of je liever één of tien verschillende toeleveranciers voor de montage en afdichting van je prefab bouwelementen wilt hebben, is natuurlijk voor elke bouwer makkelijk te beantwoorden. Eén toeleverancier werkt efficiënter, leidt tot gewaarborgde kwaliteit en is duurzamer. Vanuit deze gedachte is de samenwerking met Voorbij Prefab tot stand gekomen. Wij spraken over deze partnership met Floris van Dam, commercieel manager bij Voorbij Prefab.
 
 

''Met Mavotrans zijn we de samenwerking aangegaan op het
gebied van afdichtingsmaterialen ten behoeve van een luchtdicht
prefab casco"

Floris van Dam, commercieel manager Voorbij Prefab

 

Voorbij Prefab is enorm vooruitstrevend op het gebied van digitalisering en robotisering. “Vanuit onze hypermoderne gerobotiseerde fabriek produceren wij onze prefab casco’s voor grondgebonden woningbouw”, vertelt Floris van Dam. “Vanuit BIM worden de robots aangestuurd en dat resulteert in casco’s van een zeer hoog kwaliteitsniveau, nauwkeurig tot op de millimeter en met een strakke afwerking. Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en door deze verregaande automatisering kunnen we dat ook waarmaken.”
 

Samenwerken

“Ook van onze toeleveranciers eisen wij een hoge kwaliteitsstandaard. Wij werken bij voorkeur op basis van partnership, dat geldt voor onze klanten, maar net zo goed ook voor onze toeleveranciers”, aldus Floris. “Het structureel met elkaar samenwerken en het delen van elkaars kennis en expertise leveren betere resultaten en een efficiënt werkproces op.”

“Met Mavotrans zijn we de samenwerking aangegaan op het gebied van afdichtingsmaterialen ten behoeve van een luchtdicht prefab casco en de samenstelling van een kwalitatief hoogwaardig assortiment aan montagematerialen. De expertise van Mavotrans op het gebied van luchtdicht bouwen biedt ons toegevoegdewaarde. Zo kunnen wij met onze prefab casco’s tegemoetkomen
aan de steeds hogere eisen die worden gesteld aan luchtdicht bouwen. Daarnaast is het heel prettig om samen te werken met een leverancier die met je meedenkt en, net als wij, innovatief is als het gaat om productontwikkeling”.

“Met elkaar hebben we een leveringsprogramma samengesteld van montage- en afdichtingsmaterialen dat is afgestemd op ons productie- en bouwproces. Daarbij zijn alle materialen getoetst op kwaliteit en praktische bruikbaarheid. Ook zijn er heldere afspraken gemaakt met betrekking tot het voorraadbeheer en levertijden.

 

"De expertise van Mavotrans op het gebied van luchtdicht bouwen biedt ons toegevoegde waarde." 

 

  

 Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans