Actueel

Thermo Break ontvangt een BBA certificaat

Na een uitgebreide onafhankelijke beoordeling door de British Board of Agrément is het BBA certificaat toegekend aan onze ThermoBreak thermische ontkoppeling. Het Engelse BBA certificaat waarborgt de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van het product bij zijn toepassing.

 

Thermo Break is hiervoor zowel in het laboratorium als in de praktijk uitgebreid getest. Tevens hebben bij onze producent Farrat strenge controles plaatsgevonden op het kwaliteitsbeheer- en productieproces.

 


British Board of Agrément

 
 
Door het behalen van het BBA certificaat heeft u als klant de zekerheid dat Thermo Break een uiterst effectieve oplossing biedt voor het creëren van een thermische onderbreking. Door de hoogwaardige prestatie van het materiaal hebben de beide typen (TBL en TBK) alle testen doorstaan met als resultaat dat Thermo Break voldoet aan de strenge normen die de BBA vereist.
 

 

De toepassing van Thermo Break biedt daarom een uitstekend antwoord op koudebrugvorming, waardoor het warmteverlies en het risico op condensatie tot een minimum worden beperkt.
 

Meer weten over onze Thermo Break?  Bekijk hier de uitgebreide productinformatie van deze thermische ontkoppeling.  Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans