Actueel

De neXt generation Migutrans® dilatatieprofielen

De Migutrans dilatatieprofielen zijn al jarenlang een begrip in de markt op het gebied van hoogwaardige en onderhoudsvrije voegconstructiesystemen. Geavanceerd, duurzaam en gebruikersgericht dat zijn de drie belangrijkste kenmerken voor deze serie hoogwaardige aluminium profielen. Ze voldoen aan alle functionele en esthetische eisen van de hedendaagse architectuur en hebben zich al vele malen in de praktijk bewezen. Al decennia lang worden de Migutrans dilatatieprofielen wereldwijd ingezet daar waar hoge eisen aan de voegovergangen worden gesteld zoals bij magazijnen, luchthavens, inkoop- en distributiecentra, ziekenhuizen, beurshallen en supermarkten.

Esthetisch en praktisch

Na intensief overleg met opdrachtgevers en architecten werd bevestigd dat de “look” van het dilatatieprofiel bepalend is in de besluitvorming om deze wel of niet toe te passen. Voor onze fabrikant Migua was dit de aanleiding om de Migutrans series verder door te ontwikkelen.

In nauwe samenwerking met een gerenommeerd industrieel ontwerpteam zijn verbeteringen doorgevoerd en is het uiterlijk van alle Migutrans series geharmoniseerd.
 

Inmiddels worden twee series in geoptimaliseerde vorm geleverd:
Migutrans FSX 75
Migutrans FSX 145

"De X staat voor het nieuwe innovatieve design, 'neXt generation'"

Een belangrijk element van het nieuwe ontwerp is de nieuwe Miguamontagematrix®. Deze vernieuwde profilering van de flenzen vereenvoudigt de montage van de profielen en verbetert de optische controle van inbedding van het profiel in de stelmortel bij montage. De bovenzijde van het profiel heeft een modernere strakkere bovenzijde gekregen (trillingsvrij bij overrijden) met een esthetisch mooier geribbeld oppervlak en met toch een verbeterende anti-slip.
 
Op aanvraag is het mogelijk de profielen te laten anodiseren in een drietal standaard kleuren volgens de European Anodization Association (EURAS): C0 Natuur, C31 Champagne, en C32 Lichtbrons.
 
 
  • Verbeterde montagematrix

  • Vlakke, strakke bovenzijde

  • Geoptimaliseerde anti-slip

  • Leverbaar in 3 kleuren

 
 

 



 


Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans