Actueel

Veiligheid op de bouwplaats is een serieuze zaak

 

De meeste arbeidsongevallen vinden helaas nog altijd plaats op de bouwplaats. Veiligheid op de bouwplaats is daarom een veel besproken onderwerp en verdient alle aandacht. Vallen, verstappen en getroffen worden door een vallend voorwerp komen het vaakst voor. Een absolute must zijn natuurlijk een helm, veiligheidsschoenen en een opgeruimde bouwplaats. Daarnaast is het van groot belang dat op de bouwplaats voorzieningen worden getroffen om de veiligheid op de bouwplaats te waarborgen. Bij Plaka Nederland helpen wij u graag om de veiligheid op uw bouwproject te verhogen.

Bescherming tegen vallen

Met onze randbeveiling plaatst u snel en eenvoudig een borstwering. Deze borstweringen worden toegepast bij balkonplaten, vrije randen, brugoversteken en in trappenhuizen. Zo kunt u valincidenten van verdiepingen voorkomen en de veiligheid op uw werk vergroten.

Met ons knal oranje omheiningsnet bakent u plaatsen met bijvoorbeeld materiaal of afval, die gevaarlijke opstakels vormen, eenvoudig en duidelijk af. Door de signaalfunctie van het net is een duidelijke afbakingen gewaardborgdEen obstakel is niet altijd de oorzaak van een valincident. Simpelweg uitglijden op gladde vloeren en natte ondergronden in gebouwen kan een ongeluk veroorzaken. Mavoplast anti-slip tape biedt valbescherming op bouwsteigers, trappen, ladders en hellingen. Geschikt voor binnen en buiten gebruik, onze tape verzorgt een supergrip daar waar u het tijdelijk nodig heeft.

Mocht er dan toch iemand onverhoopt struikelen of vallen, dan beiden onze stekeind beveiligers struikel- en valbescherming bij uitstekende stekeinden.


                                                 
Onze Plakasafe beschermgoot biedt uitkomst op stekeinden, wachtwapening of op borstweringen. Met dit in de praktijk bewezen product, verkleint u de kans op bouwongelukken nog verder.
Door zijn opvallende kleur biedt de Plakasafe tevens een visuele markering en is deze ook op slecht verlichte werven goed zichtbaar. Plakasafe is, mits onbeschadigd, meerder malen te gebruiken en zeer eenvoudig te plaatsen en te verwijderen.

Biedt uw personeel en bezoeker een veilige bouwplaats. Kies voor Plaka Nederland.
Onze adviseurs staan klaar om u te helpen.

 Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans