Actueel
MAVOTRANS CONTACT
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88

 

20-03-2014 : Plaka Nederland introduceert Plakafil

 

Nieuw type verloren bekistingssysteem voorzien van uniek scharniersysteem

Plakafil is een verloren bekistingssysteem dat wordt ingezet voor zowel een stroken- als balkenfundering en is tevens zeer geschikt voor het realiseren van poeren.

Plakafil is gemakkelijk in het gebruik waarbij de elementen van dit bekistingssysteem platliggend op de bouwplaats worden aangevoerd. Dankzij het unieke scharnier-systeem kunnen de elementen op de bouwplaats heel eenvoudig in de gewenste vorm worden gevouwen.

 

 
     
Plakafil bestaat uit een wapeningsnet met een rastermaat van 100 x 150 mm, waarbij het staal is omhuld met een milieuvriendelijke PE-folie. Een element heeft een lengte van 2,40 meter. Plakafil wordt fabrieksmatig op maat gemaakt, waarbij de elementen op de juiste maat worden voorzien van een uniek scharniersysteem, zodat een vouwrand ontstaat. Plakafil kan door dit scharniersysteem platliggend op de bouwplaats worden aangeleverd. Dit bespaart niet alleen transportkosten, maar ook opslagruimte op de bouwplaats. Ook wordt het plaatsen van de benodigde wapening eenvoudiger, doordat de bekisting pas na het aanbrengen van de wapening in de juiste U-vorm positie dient te worden gezet.
     

Plakafil is een een verloren bekisting, hierdoor is ontkisten, verwijderen en afvoeren van de traditionele bekisting niet meer nodig. Een aanzienlijke besparing op arbeids- en transportkosten is het resultaat. Plakafil is heel licht van gewicht en snel en eenvoudig te plaatsen, de stelwerkzaamheden zijn minimaal en een werkvloer aanbrengen is niet nodig.

 

Voor meer product- en/of bestelinformatie, klik hier.


 


 


 Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans