Actueel
 

PlakaDry gevelimpregneer voorkomt vuilaanslag, schimmelvorming en vorstschade

In het assortiment gevels en metselwerktoebehoren heeft Plaka Nederland
drie nieuwe gevelimpregneermiddelen opgenomen: PlakaDry universeel, PlakaDry water
basis en PlakaDry crème. Door het impregneren van een gevel met PlakaDry wordt deze vuil- en waterafstotend. De behandeling is ten minste tien jaar duurzaam. Het beschermt het gebouw tegen doorslaand vocht, vuilaanslag, schimmelvorming en vorstschade. Door het impregneren van de gevel wordt de thermische weerstand verbeterd, wat tot wel 25% energiebesparing kan opleveren. Een natte muur vormt namelijk een koudebrug en geïmpregneerde muren voorkomen dat. 
 
Plaka Nederland biedt drie varianten PlakaDry gevelimpregneer middelen met ieder hun eigen eigenschappen en toepassingen.Wanneer de gevel voor het eerst wordt geïmpregneerd, dan is PlakaDry gevelimpregneer waterbasis het meest geschikt. Wordt de gevel na tien jaar opnieuw geïmpregneerd, dan kan het beste PlakaDry gevelimpregneer universeel worden toegepast. Betreft het een hoge gevel met veel ramen en een harde steensoort of beton, dan wordt de gevel behandeld door te kwasten met PlakaDry gevelimpregneer crème

De Plakadry waterbasis en universeel worden geleverd in cans van 25 liter, de crème wordt aangeboden in emmers van 10 kilo. De verwerking van de impregneermiddelen is eenvoudig. Ook de benodigde toebehoren zoals vernevelaars, kwasten, bokkepoten en beschermingsmiddelen voor vloeren en ramen worden door Plaka Nederland geboden.

 Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans