Actueel
MAVOTRANS CONTACT
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
21-05-2014: Plaka Partner van ICDuBO


ICDuBO, Het kenniscentrum op het gebied van duurzaam bouwenICDuBo is een ambitieus kenniscentrum op het gebied van Duurzaam Bouwen. 
Met ruim 250 deelnemende partijen en 2.400 m² expositie- en congresruimte is ICDuBo een toonaangevend en onafhankelijk duurzaamheidscentrum. 
ICDuBo inspireert, informeert, adviseert en verbindt alle partijen die actief betrokken zijn bij duurzaam (her)ontwikkelen en beheren van vastgoed: van opdrachtgevers tot toeleveranciers, van zorginstellingen tot onderwijsinstellingen en van overheid tot consument. 
 
In een inspirerende permanente expositieruimte, toont het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen (ICDuBo) talrijke duurzame bouwconcepten. Van de nieuwste duurzame energieoplossingen tot aan het gebruik van natuurlijke materialen.
 
Door middel van inspirerende productopstellingen worden duurzame oplossingen getoond. In het centrum worden naast rondleidingen ook diverse bijeenkomsten, workshops, themasessies en congressen georganiseerd.
 
Plaka Nederland heeft Duurzaam Bouwen hoog in het vaandel staan en is zich bewust van de invloed die een bouwmaterialen toeleverancier heeft op duurzaamheid binnen de bouwsector. Samenwerking binnen de bouwkolom is essentieel voor een succesvolle en duurzame toekomst en daarom kiest Plaka voor partnerschap met ICDuBo. Laat u zich in het ICDuBo centrum inspireren door onze oplossingen op het gebied van afdichtingstechniek, onze contact geluidsisolerende zwevende vloeren, onze geluidsabsorberende oplossingen voor een betere ruimteakoestiek en onze oplossingen op het gebied van duurzaam afdichten van kabel- en buisdoorvoeren. 
 
Voor meer informatie: www.icdubo.nl
 
 Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans