Actueel
MAVOTRANS CONTACT
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88

10-4-2014 : Plaka introduceert de vouwbare poerbekisting

Plaka poerbekisting

Plaka poerbekisting is een verloren stalen bekistingsysteem voor het realiseren van poeren. Groot voordeel ten opzichte van andere bekistingsystemen is dat de Plaka poerbekisting als losse elementen plat op een pallet op de bouwplaats wordt aan-geleverd. De Plaka poerbekisting is vervaardigd van trapeziumvormige elementen die voldoen aan de hoogste categorie betreffende de vertanding die in de DIN1045-1 is omschreven.

 

De Plaka poerbekisting wordt ingezet als een verloren bekisting. Ontkisten en verwijderen van de traditionele bekisting is niet meer nodig, waardoor aanzienlijk wordt gespaard op arbeids- en transportkosten.

 

De Plaka poerbekisting wordt plat op een pallet op de bouwplaats aangeleverd. Dit is uitermate praktisch voor wat betreft het transport en opslag van de Plaka poerbekisting. De bekisting wordt volledig op maat geprefabriceerd waarbij de elementen op de juiste maat worden ingesneden, zodat een vouwrand ontstaat.

De elementen kunnen op de bouwplaats heel eenvoudig met de hand worden omgebogen en door middel van meegeleverde zelf tappende schroeven aan elkaar worden gemonteerd. Ten behoeve van een snelle verwerking worden de elementen op verzoek per poer genummerd.

De elementen zijn vervaardigd van trapeziumvorming blank staal en kunnen in elk gewenst formaat worden geproduceerd van zeer klein tot heel groot. De bekistingselementen hebben een gewicht van 6 kg/m2, waardoor ze gemakkelijk hanteerbaar zijn, maar daarnaast nog voldoende stabiliteit bieden tijdens het stortproces.

Productvoordelen Plaka poerbekisting:

  • Besparing op arbeidstijd
  • Snel en eenvoudig te plaatsen bekisting
  • Zeer grote flexibele maatvoering mogelijk
  • Licht van gewicht
  • Makkelijk te verwerken op de bouwplaats
  • Eenvoudige montage door de meegeleverde zelf tappende schroeven
  • De elementen zijn op de gewenste maten ingesneden waardoor de elementen met de hand gemakkelijk omgebogen kunnen worden
Klik hier voor meer product- en/of bestelinformatie
     
 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

.

 Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans