Actueel

Nieuw WSP profiel van Migua ontvangt
Red Dot Design award

Na evaluatie van enkele duizenden producten van over de hele wereld, heeft het, door onze producent Migua ingestuurde, wandprofiel WSP een Red Dot Design award ontvangen. Met dit nieuwe en innovatieve WSP profiel heeft Migua, naar het oordeel van de zeer deskundige jury, een uitstekend productontwerp naar de hoogst haalbare internationale kwaliteitsnorm neergezet.


Het winnende WSP wandprofiel zet een nieuwe maatstaf in de markt van seismische dilatatieprofielen. Uniek aan dit profiel is dat het grote voegbreedten kan overbruggen en grote voegbewegingen kan opnemen, waarbij een minimale zichtbreedte wordt gerealiseerd. Het profiel is zo ontworpen dat volledig kan worden geïntegreerd in de toegepaste wandafwerking, zodat het profiel minimaal zichtbaar is.
 
Het midden van het profiel wordt afgedekt met een aluminium Dibond plaat die kan worden voorzien van elke gewenste afwerking. Een coating, verf of folie met print elk gewenst design is mogelijk. Dit biedt de architecten geheel nieuwe ontwerpopties. Voor het eerst bestaat de mogelijkheid, een bijna onzichtbare dilatatie te realiseren. Of zelf het tegenovergestelde: Het dilatatieprofiel accentueren als een functioneel designelement.
 
Bekijk hier de productinformatie van het WSP wandprofiel van Migua Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans