Actueel

Maatwerkoplossingen voor de betonbouw

Plaka Nederland uit Zoetermeer is een gespecialiseerd toeleverancier op het gebied van beton gerelateerde bouwproducten. Met een breed assortiment producten voor de bouw, variërend van een eenvoudige afstandhouder tot complete voegconstructie-systemen, biedt Plaka niet alleen uitstekende productondersteuning, maar zeker zo belangrijk is het ‘advies op maat’.
 

In een branche die steeds sneller en veeleisender lijkt te worden, is een betrouwbare toeleverancier van cruciaal belang.

Een snelle levering en het bieden van een compleet en actueel assortiment zijn daarbij vanzelfsprekend, maar minstens zo belangrijk is een flexibele en servicegerichte instelling.

Een gedegen en deskundig advies waarbij het fungeren als gesprekspartner voorop staat, vormt de basis voor een optimale samenwerking en komen de beste bouwprojecten tot stand.Door het uitgebreide en veelzijdige assortiment en de mogelijkheid tot het bieden van maatwerkoplossingen is er technisch gezien bij Plaka Nederland veel mogelijk. Met als resultaat dat er heel flexibel kan worden ingespeeld op de wensen van de klant.

Naast de levering van vele standaard producten biedt Plaka specialisaties op het gebied van betonkoppelsystemen, voegafdichtingen, stortonderbrekingen en bouwakoestiek.
 

 

Zo levert Plaka de Plakasteel bekistingselementen, die dienen voor het creëren van een dilatatie in een vloerveld. Buiten deze functie is het mogelijk om de Plakasteel elementen uit te breiden met diverse voorzieningen, zodat Plakasteel meerdere functies kan vervullen. Zo kunnen de elementen worden voorzien van Cret dwarskrachtdeuvels.

Daarnaast kunnen de bekistingselementen worden voorzien van een binnen- of buitenliggend voegenband, zodat tevens het opkomend grondwater wordt gekeerd. Al naargelang de wensen van de klant wordt het systeem op maat samengesteld.
 

 
 
         


Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans