Actueel
MAVOTRANS CONTACT
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88

16-04-2014:  Plaka Nederland is vanaf heden officieel distributeur van de Hauff Technik kabel- en buisdoorvoer systemen.

Innovatieve gas-en waterdichte kabel- en buisdoorvoer systemen

 

Plaka Nederland is vanaf heden officieel distributeur van de Hauff Technik kabel- en buisdoorvoer systemen. Innovatieve systemen die de ideale oplossing bieden voor

het gas-, waterdicht en knaagdierbestendig doorvoeren van kabels en buizen bij in

het werk gestort beton of reeds bestaande gebouwen voorzien van kernboringen.

Door het uitgebreide programma van kwalitatief zeer hoogwaardige producten is er voor elke kabel- en buisdoorvoer een passend systeem leverbaar. Het systeem is door zijn veelzijdigheid en modulariteit uiterst flexibel inzetbaar en betrouwbaar. Daarbij staat het systeem garant voor een 100% water- en gasdichte afdichting. De snelle en eenvoudige montage en de lange levensduur resulteren in een uiterst kosten efficiënte oplossing.

Om lekkages bij kabel- en buisdoorvoeringen bij betonnen wanden te voorkomen is de HSI 150 serie de ultieme oplossing. Het HSI 150 systeem bestaat uit een body vervaardigd uit ABS kunststof. De body is voorzien van een ecologische kunststof TPE (thermoplastische elastomeer) drie-lips sluiting en garandeert een absolute gas- en waterdichtheid van 2, 5 bar in het beton.

De body is leverbaar als enkelzijdige instortpakking ten behoeve van een eenzijdige systeem-afdichting of als dubbelzijdige instortpakking voor een tweezijdige systeemafdichting.

De body wordt aan twee zijden voorzien van een water- en gasdichte blinddeksel en is geschikt voor latere plaatsing van het juiste type systeemdeksel.
 

De HSI 150 is standaard voor wanddikten van 70 tot 500 mm breedte leverbaar. Op aanvraag kan het systeem voor grotere wanddikten worden geleverd. Het systeem is geschikt voor doorvoer van kabels met een doorsnede vanaf 4 tot en met 112 mm.

De HSI 150 kan eenvoudig op de bouwplaats als een systeempakket met meerdere elementen naast of boven elkaar worden gemonteerd. Ook is het systeem inzetbaar bij schuin doorgevoerde kabeldoorgangen uit elke richting in een hoek van 30°; 45° of 60°. Met toepassing van de vierkante aluminium flens.

 

HSI 150-DF kunnen kabels, leidingen en beschermbuizen naderhand door boringen (maximaal 150 mm) worden geïnstalleerd en afgedicht.

 

Naast een uitgebreid pakket standaard kabeldoorvoering systemen, zijn tevens speciale oplossingen leverbaar, die naar gelang de situatie, eisen en wensen op maat kunnen worden geproduceerd. De systemen zijn uitgebreid getest onder de meest extreme omstandigheden en zijn langdurig doorontwikkeld.


 

Bekijk hier onze uitgebreide productinformatie

 
Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans