Actueel

Even voorstellen: nieuwe collega Rinus de Moedt


Ons team is onlangs uitgebreid met een nieuwe collega: Rinus de Moedt. Grote kans dat u Rinus tegen zal komen en daarom stelt hij zichzelf graag aan u voor.

Mijn naam is Rinus de Moedt, ik ben 34 jaar, ik heb twee zoontjes en woon samen met mijn vriendin in Den Haag. Sinds kort ben ik begonnen als sales manager renovatie. Mijn focus ligt dus echt op renoveren, transformeren en onderhoud. Een geweldig interessante en een groeiende markt, waar voor Plaka Nederland een mooie rol als gespecialiseerd toeleverancier is weggelegd.Vanuit mijn vorige functies ben ik bekend met de branche en zie ik dat Plaka Nederland hier echt toegevoegde waarde kan bieden. Mijn uitdaging ligt nu in het uitbreiden van het leveringsprogramma, zodat deze perfect aansluit op de behoefte binnen verschillende doelgroepen. Daarnaast zal ik natuurlijk deze mooie portfolio aan bouwproducten in de markt introduceren. Ik heb ontzettend veel zin in deze uitdaging en zie volop mogelijkheden om met de nieuwe en bestaande producten van Plaka Nederland de renovatie markt van dienst te zijn.

Naast mijn werk ben ik ben ik vaak langs de lijn van het voetbalveld te vinden om mijn zoontjes aan te moedigen en speel ik zelf ook graag een potje zaalvoetbal.

Mocht het u leuk lijken om een keer kennis met mij te maken, schroom dan niet en bel of mail mij voor een afspraak op (06) 10 80 41 42 of r.demoedt@plakagroup.nlContact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans