Actueel

Een luchtdicht prefab casco met Airtight

   
Met de introductie van Airtight biedt Mavotrans een optimale oplossing voor het luchtdicht afsluiten van prefab elementen. Airtight is een strook minerale wol, vacuüm verpakt in een dampremmende PE-folie. Airtight zorgt naast een volledig luchtdichte afsluiting tevens voor contactgeluidisolatie door de akoestische ontkoppeling tussen de prefab betonelementen.
 
Samen met het DRBG prefab casco van onze partner De RuwBouw Groep bieden wij met Airtight de nieuwe luchtdichte standaard voor seriematige woningnieuwbouw.
Airtight is toepasbaar voor variabele spouwbreedten en zorgt voor een gegarandeerde luchtdichting van de vloeren.
 
Airtight is licht en dun en daardoor eenvoudig te monteren. Het is bestand tegen alle weersinvloeden en heeft na aanbrengen een hoge mechanische bestendigheid en raakt hierdoor niet beschadigd. Voor luchtdichte toepassingen is de minerale wol gevacumeerd. Na montage kan de minerale wol, door middel van doorprikken, gecontroleerd expanderen om de woningscheidende spouw tussen de kanaalplaatvloeren te vullen.

Airtight is vervaardigd van minerale wol en valt in de hoogste brandklasse (A1, volgens NEN-EN 13501-1). De minerale wol is voorzien van een transparante dampremmende PE-folie, waardoor de woning scheidende spouw dampdicht kan worden uitgevoerd.
 

Airtight is in nagenoeg elke gewenste afmeting en dikte leverbaar.

 

Bekijk hier onze productinformatie
 

 
 Mavotrans bouwdetail - Woningbouw [kanaalplaatvloer, ankerloze spouwmuur]
 

 


Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans