Actueel
 

Plaka Nederland is partner van duurzaam gebouwd

   
Duurzaamheid staat bij Plaka Nederland hoog in het vaandel. Plaka Nederland is daarom toegetreden als partner bij het kennisplatform Duurzaam Gebouwd. Plaka is groot pleiter voor ketensamenwerking en gelooft sterk in samenwerkingsverbanden met andere bedrijven. Wij willen onze kennis en ervaring delen om zo op het gebied van duurzaam bouwen te komen tot de beste oplossingen. De missie van het platform Duurzaam Gebouwd om de samenwerking in de integrale bouw- en vastgoedsector een grote stap vooruit te helpen, past dan ook helemaal bij onze visie en ambitie.

De missie van platform Duurzaam Gebouwd is om de samenwerking in de integrale bouw- en vastgoedsector te stimuleren. Dit realiseert Duurzaam Gebouwd door drie concrete stappen: communiceren, verbinden en activeren.
 

 

  1. Het platform communiceert 24/7 via multimediaproducten actueel nieuws, innovaties, projecten en visies. Het platform genereert impact door de onafhankelijkheid en het grote bereik.
  2. Het platform verbindt de top 250 professionals en organisaties vanuit de integrale bouw- en vastgoedsector met elkaar, met als doel co-making en business te ontwikkelen.
  3. Het platform activeert door ‘open source’ ontsluiten van hoogwaardige kennis, innovaties en workflow tools.
 
 

Als kennismaking heeft Duurzaam Gebouwd een interview met Plaka Nederland afgenomen. Op de website van Duurzaam Gebouwd vindt u dit interview: Klik hier

 Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans