Actueel

Ontdek de +punten van Ankrochim SF 800+

Ontdek de nieuwe generatie chemische verankering:  de Ankrochim SF 800+.
Dankzij de verbeterde formule is deze chemische verankering eenvoudig toepasbaar en ijzersterk onder alle omstandigheden. Ideaal toepasbaar voor verankering van draadstangen en ankers in beton, metselsteen en kalkzandsteen.
 

Ankrochim SF 800+ is een twee componenten lijm op basis van vinylester hars en wordt gebruikt voor constructieve doeleinden. Ankrochim is verpakt in patronen, waarbij de hars en de verharder worden vermengd in de aan het uiteinde van het patroon bevestigde menger.


De formule werd speciaal ontwikkeld, zodat de chemische verankering eenvoudig toepasbaar is in zowel de zomer als in de winter, bij volle en in holle draagstructuren en bruikbaar in zowel een droge als in een vochtige omgeving.

Ankrochim is leverbaar in patronen van 410 ml.

Het ontwerp van de patronen zorgt ervoor dat de twee componenten volledig en heel eenvoudig uit het patroon worden gedreven. Ankrochim SF 800+ bevat geen styreen en is daardoor reukloos. Deze duurzame chemische verankering is in verharde toestand niet giftig en veroorzaakt geen verontreiniging van het drinkwater.

  Ankrochim SF 800+

 

 

 

Download nu ons informatieve productblad.

 

   
Download Ankrochim info    


Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans