Mavotrans is terug!

Zoals vanouds heet Plaka Nederland gewoon weer “ouderwets” Mavotrans. De vertrouwde naam is met een moderne uitstraling en nieuw elan weer terug in de markt.

Onze nieuwe Mavotex 420

De behoefte aan eenvoudig te verwerken luchtdichte afdichtingsmiddelen is groot. Daarom introduceren wij een nieuw type schuimband de Mavotex® 420. Dit band is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste luchtdichtheidseisen.

WELL Building Standard

Duurzaam bouwen vormt een vast onderdeel van het denk- en ontwikkelingsproces in de bouwsector. In het Nationale Energieakkoord staat opgenomen dat Nederland in 2050 een energieneutraal gebouwde omgeving is. Energiezuinige gebouwen zijn belangrijk en een must, maar er is meer. Wij merken dat de vraag naar gezonde gebouwen fors toeneemt.

Krimpvoegprofielen TF 60 en 80

Met de krimpvoegprofielen TF 60 en TF 80 worden snel en efficiënt hoogwaardige krimpvoegen in afwerkvloeren gerealiseerd. Door het PVC T-profiel wordt de stabiliteit gewaarborgd en zijn strakke en rechte krimpvoegen het resultaat. Vanwege de isolatiestrook werkt het profiel contactgeluidisolerend.

Nieuw: Plano Polar

Deze sneeuwwitte geluidsabsorberende platen voor verlijming geven uw kantoor of winkel het warme gevoel van een fijne ruimte zonder galm.

Luchtdicht bouwen in 4 stappen

Gegarandeerd luchtdicht bouwen in 4 stappen met Mavoseal vloeibaar rubber. Deze milieuvriendelijke vloeibare rubber is specifiek geschikt voor het luchtdicht bouwen voor zowel intern als extern gebruik.

Een luchtdicht prefab casco

Met de introductie van biedt Mavotrans een optimale oplossing voor het luchtdicht afsluiten van prefab elementen. Airtight is een strook minerale wol, vacuüm verpakt in een dampremmende PE-folie. De gerealiseerde aansluiting is thermisch geïsoleerd, luchtdicht, brandveilig en voorkomt contactgeluiden.

Luchtdichte kanaalplaatvloeren

Bij de toepassing van kanaalplaatvloeren is het belangrijk om ook de kanaalplaatvloeren luchtdicht af te dichten. Met de Plaka DS folie luchtdicht zwart ZK biedt Plaka Nederland hiervoor een heel eenvoudige en effectieve oplossing. Tevens is het kostentechnisch een aantrekkelijk alternatief op de traditionele afdichting met doppen.

PIF Isolatiedag

Als officieel dealer van PIF isolatie verlenen wij graag onze medewerking aan de PIF Isolatiedag. Deze vindt plaats op vrijdag 26 januari 2018 van 10.00 - 16.00 uur.

Selficient wint Solar Decathlon

Selficient is een uniek bouwconcept van de Hogeschool Utrecht waar meer dan 60 studenten van 8 verschillende richtingen zijn betrokken.

Migua Red Dot Award

Het nieuwe WSP wandprofiel van Migua heeft een Red Dot Design award ontvangen. Met dit nieuwe en innovatieve WSP profiel heeft Migua, naar het oordeel van de zeer deskundige jury, een uitstekend productontwerp naar de hoogst haalbare internationale kwaliteitsnorm neergezet. Dit WSP wandprofiel is nu verkrijgbaar bij Plaka Nederland.

Migutan FP 90 met grijze inlage

Tegenwoordig is het tussenprofiel voor de Migutan FP 90 ook in een mooie grijstint leverbaar die perfect aansluit bij de RVS afdekkappen. Het grijze tussenprofiel heeft dezelfde eigenschappen als de zwarte variant en is daardoor kwalitatief volledig vergelijkbaar. Ook de benodigde eind- en vormstukken zijn in de grijze kleur leverbaar.

PlakaDry gevelimpregneer

In het assortiment gevels en metselwerktoebehoren heeft Plaka Nederland drie nieuwe gevelimpregneermiddelen opgenomen: PlakaDry universeel, PlakaDry waterbasis en PlakaDry crème. Door het impregneren van een gevel met PlakaDry wordt deze vuil- en waterafstotend.

Animatie Plaka-dBreak Isofloat

Het Plaka-dBreak Isofloat zwevende vloer systeem is een zeer effectieve akoestische oplossing voor het ontkoppelen van verdiepingen. In het filmpje ziet u hoe eenvoudig een zwevende vloer kan worden aangebracht. Het geheim van een perfecte akoestiek zit 'm natuurlijk in onze Isofloat.

Plaka renners lopen de CPC Den Haag

Op zondag 12 maart 2017 vond de 43ste editie van de CPC (City-Pier-City) loop in Den Haag plaats. Ook het Plaka Nederland team liep deze schitterende loop en zetten een sportieve topprestatie neer.

Duurzaam Gebouwd

Duurzaamheid staat bij Plaka Nederland hoog in het vaandel. Plaka Nederland is daarom toegetreden als partner bij het kennisplatform Duurzaam Gebouwd. Plaka is groot pleiter voor ketensamenwerking en gelooft sterk in samenwerkingsverbanden met andere bedrijven. Wij willen onze kennis en ervaring delen om zo op het gebied van duurzaam bouwen te komen tot de beste oplossingen.

Natuurlijk akoestiek

Plaka heeft samen met Suiteplants een ideale combinatie gevonden die niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua functionaliteit een toevoeging is voor elke werkomgeving. Het betreft kant en klare systemen die bestaan uit een strak metalen frame dat wordt voorzien van cassettes met planten en eventueel naar wens gecombineerd met geluidsaborberende panelen.

Onze webshop is LIVE

Plaka Nederland investeert in een webshop voor onze klanten. Deze e-commerce module is bedoeld om u een gemakkelijke en snelle oplossing te bieden voor het bestellen van uw producten. Een klantvriendelijke module die u tijdsbesparing oplevert.

Animatie Plakasteel RBC

Plakasteel RBC is een unieke verloren bekisting waarmee u eenvoudig en snel een waterdichte dilatatievoeg creëert. Het systeem is eenvoudig uit te breiden met Cret deuvels, voegenbanden en een waterkerende kimaansluiting. Allemaal bekende producten van topkwaliteit die elkaar versterken in één systeem. Raak zelf overtuigd van het gebruiksgemak van het systeem en bekijk de animatie.

Nieuw product: PIF Isolatie

PIF Isolatie is de meest veelzijdige isolatiefolie voor renovatie en nieuwbouw. PIF Isolatie is een innovatieve, hoogwaardige meerlaagse isolatiefolie en bestaat uit meerdere lagen aluminiumfolie die op afstand worden gehouden met luchtkussens. Dit ISSO-geaccrediteerde product is dankzij de unieke isolerende werking prima geschikt voor passief en energieneutraal bouwen. Maximaal resultaat bij minimale dikte.

De perfecte thermische onderbreking

Is eerst zien en dan geloven uw motto? Dan nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan onze stand op de Bouwbeurs in Utrecht. Hier demonstreren wij in een testopstelling onze Thermo Break thermische ontkoppeling, waarbij u zelf kunt ervaren hoe de Thermo Break een koudebrug voorkomt. Naast de resultaten op papier wordt hier het bewijs geleverd dat de Thermo Break zijn werk ook in de praktijk doet.

Bouwbeurs 2017

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari vindt de Bouwbeurs 2017 plaats. Samen met ons zusterbedrijf Halfen hebben we wederom een gezellige beursstand. Wij ontmoeten u dan ook graag op onze stand. Reserveer hier uw gratis toegangskaarten.

Even voorstellen: Rinus de Moedt

Ons team is onlangs uitgebreid met een nieuwe collega: Rinus de Moedt. Grote kans dat u Rinus tegen zal komen en daarom stelt hij zichzelf graag aan u voor.

Plakaseal of Plaka DS folie

Dampdicht, dampopen of UV? Welke folie kunt u wanneer gebruiken? Wij hebben voor u al onze folies eens uitgebreid op een rijtje gezet. Zo kunt u snel en eenvoudig zien, welke folie het best geschikt is voor uw nieuwbouw of renovatie project. Bekijk hier ons overzicht.

Maatwerkoplossingen voor de betonbouw

Plaka Nederland uit Zoetermeer is een gespecialiseerd toeleverancier op het gebied van beton gerelateerde bouwproducten. Met een breed assortiment producten voor de bouw, variërend van een eenvoudige afstandhouder tot complete voegconstructie-systemen, biedt Plaka niet alleen uitstekende productondersteuning, maar zeker zo belangrijk is het ‘advies op maat’.

Nieuwe animatie Plakafix profielsteun

Nieuwe animatie toont praktische verwerking en gebruiksgemak. Plakafix is een uniek systeem ten behoeve van het stellen van metselprofielen. Raak zelf overtuigd van het gebruiksgemak van het systeem en bekijk de animatie hieronder.

Veiligheid op de bouwplaats

De meeste arbeidsongevallen vinden helaas nog altijd plaats op de bouwplaats. Veiligheid op de bouwplaats is daarom een veel besproken onderwerp en verdient alle aandacht. Vallen, verstappen en getroffen worden door een vallend voorwerp komen het vaakst voor. Lees hier wat u kunt doen om gevaarlijke situaties op uw werk te voorkomen.

Gezonde school door optimale akoestiek

Bij een gezonde school hoort een gezonde leeromgeving voor leerkracht en leerling. Het akoestisch comfort van een ruimte is onlosmakelijk verbonden met een gezond binnenklimaat. Uit onderzoek blijkt dat veel scholen kampen met een slechte akoestiek, waardoor dagelijks hinder wordt ondervonden van storende nagalm en geluidsoverlast. Plaka Nederland heeft ruim 40 jaar ervaring op het gebied van ruimte- en bouwakoestiek.

Geluidbeheersing een zorg minder

Als we kijken naar zorginstellingen dan kan ongewenst geluid een negatieve invloed hebben op patiënten, personeel en bezoekers. Een goede geluidbeheersing en een juiste akoestiek in de gebruiksruimten van zorginstellingen zijn van essentieel belang. Plaka Nederland heeft ruim 40 jaar ervaring op het gebied van akoestiek.

Nieuw: HSI 150 Varia

01-09-2015: De eerste waterdichte doorvoer voor kabels en buizen die op de bouwplaats snel en eenvoudig aangepast kan worden aan de gewenste wanddikte.

Geslaagd seminar

Woensdag 22 april 2105 organiseerde Plaka Nederland het seminar thermische ontkoppeling bij staalconstructies. Het seminar vond plaats bij ICDuBO (Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen) in Rotterdam. Ruim 50 deelnemers hebben het seminar bijgewoond. Door middel van een viertal lezingen werd het belang van het voorkomen van koudebruggen meer dan duidelijk.

Blowerproof Liquid Brush

16-03-2015: Naden en kieren effectief en snel luchtdicht met Blowerproof Liquid Brush

Plaka zwelband

Plaka Nederland introduceert een nieuw type zwelband voor het waterdicht afdichten van stortnaden tegen drukkend water in de betonbouw. Bij contact met water heeft dit nieuwe type zwelband een zwelcapaciteit van maar liefst 900% en is bestand tot 5 bar waterdruk. Plaka zwelband biedt een duurzame en waterdichte afdichting.

Ankrochim SF 800+

Ontdek de nieuwe generatie chemische verankering: de Ankrochim SF 800+. Dankzij de verbeterde formule is deze chemische verankering eenvoudig toepasbaar en ijzersterk onder alle omstandigheden. Ideaal toepasbaar voor verankering van draadstangen en ankers in beton, metselsteen en kalkzandsteen.

Plaka, partner van het ICDuBo

Plaka Nederland is partner van het innovatie centrum duurzaam bouwen (ICDuBo), het kenniscentrum op het gebied van bouwen van Nederland.

Nieuw: Mavotex Iso-flame

16-10-2014: Plaka Nederland biedt met Mavotex® Iso-flame de oplossing voor een brandwerende afdichting van dilatatievoegen.

Kabel- en buisdoorvoer systemen

16-04-2014: Plaka Nederland is vanaf heden officieel distributeur van de Hauff Technik innovatieve gas-en waterdichte kabel- en buisdoorvoer systemen.

Nieuw: Plaka poerbekisting

10-04-2014 : Plaka introduceert de vouwbare poerbekisting. De Plaka poerbekisting is een verloren stalen bekistingsysteem voor het realiseren van poeren.

Plakafil een uniek bekistingssysteem

20-03-2014 : Plaka Nederland introduceert met Plakafil een nieuw type verloren bekistingssysteem voorzien van uniek scharniersysteem

Nieuw: Plakasafe

11-03-2014 : Nieuw: de Plakasafe. Verbeter de veiligheid op de bouwplaats met de Plakasafe bescherming voor stekeinden.

Deelname Ecobouw 2014

02-09-2014: Van 23 tot en met 25 september organiseren Cobouw, de Architect en Vastgoedmarkt de tweede editie van Ecobouw. Ontmoet ons op deze beurs. Vraag hier gratis toegangskaarten aan.

Mavotrans is Plaka Nederland

Mavotrans opereert met ingang van 4 februari 2013 onder de naam Plaka Nederland.

Get a Wannabetree

28-10-2013 : Get a Wannabetree! Akoestische schermen van Zweeds design bieden een goede geluidsabsorptie in combinatie met een esthetisch uiterlijk.

DS folie vario

28-10-2013: Nieuw: DS folie-vario voor een duurzame en luchtdichte afdichting, zeer geschikt voor passief en luchtdicht bouwen projecten.

Nieuw: de WINBAG

28-10-2013 : Nieuw: de WINBAG Het ideale hulpmiddel voor de professionele vakman

Plaka lijmbak en lijmschep

28-10-2013: Plaka lijmbak en lijmschep voor het lijmen van kalkzandsteen elementen lees meer>

Voor elke doorvoer de juiste afdichting

Plaka Nederland presenteert een nieuw programma ringafdichtingen.

Nieuw assortiment hoogwaardige mortels

Plaka Nederland heeft haar productprogramma op het gebied van mortels sterk uitgebreid.

Nieuw akoestisch spouwanker

Plaka Nederland introduceert met de Plaka-dBreak Isospouw een hoogwaardig spouwanker.

Samenwerking Kooy Baksteencentrum

Er wordt steeds meer de samenwerking gezocht met de CRH bedrijven onderling. Zo is ook een mooie samenwerking tot stand gekomen met CRH zuster Kooy Baksteencentrum.

Plaka wint Bouwbelang MKB-Trofee

Op 7 februari jl., tijdens de Internationale Bouwbeurs 2013 is de Plakafix profielsteun bekroond met de MKB-Trofee.

CRH Zero Accidents Award 2012

Healt & Safety beleid bekroond met de CRH Zero Accidents Awards

testpagina

Bezoek Mavotrans op de Bouwbeurs 2019

Graag nodigen wij u uit op onze stand tijdens de Bouwbeurs 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Van 4 tot en met 8 februari a.s. heten wij u van harte welkom.


Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans