Coronamaatregelen

Er zijn in heel Nederland veel maatregelen om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan. Ook wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt in dat we de volgende maatregelen hebben genomen:

Een strategisch partnership

Molenaar Betonindustrie en Mavotrans B.V. zijn een strategisch partnership met elkaar aangegaan Mavotrans verzorgt de volledige distributie van het complete productassortiment van Molenaar Betonindustrie voor Nederlandse B&U bouw. Op deze wijze kan Molenaar zich voor 100% toeleggen op de productie van zichtbeton producten, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en efficiency centraal staan.

Amare

Midden in het centrum van Den Haag verrijst, in opdracht van de gemeente Den Haag, Amare. Vanwege de aard en functie van het gebouw worden zeer hoge akoestische eisen aan de diverse ruimten binnen het gebouw gesteld. Lees meer...

Nieuw: Mavobox stekkenbakken

Met de Mavobox stekkenbakken introduceren wij een nieuwe serie stekkenbakken voorzien van een kunststof deksel. Door het unieke ontwerp, de hoogwaardige kwaliteit en de eenvoudige verwerking, kent de Mavobox stekkenbak vele voordelen. Ontdek deze nieuwe productlijn.

Voorbij Prefab bouwt op partnership

Voorbij Prefab gaat voor de hoogst mogelijke kwaliteit en bouwt op partnership. Wij spraken over deze samenwerking met Floris van Dam, commercieel manager bij Voorbij Prefab.

Nieuw: HEK-vulblok beton

Ons nieuwe HEK-vulblok beton bespaart arbeidstijd en biedt een strak eindresultaat. Door gebruik te maken van het HEK-vulblok kan heel eenvoudig en snel de uitsparing in het beton ten behoeve van de HEK prefab verbinding worden opgevuld.

De neXt generation Migutrans®

De neXt generation Migutrans dilatatieprofielen. Daar de “look” van het dilatatieprofiel bepalend is in de besluitvorming om deze wel of niet toe te passen, was dit voor onze fabrikant Migua, de aanleiding om de Migutrans series verder door te ontwikkelen. En dat is gelukt. Inmiddels worden twee series in geoptimaliseerde vorm geleverd: de Migutrans FSX 75 en FSX 145.

Mavoseal vulblok

De vulblokken, ook wel ‘doppen’ genoemd, zijn speciaal ontwikkeld als luchtdichting van de kanaalplaatvloer. De vulblokken voorkomen warmte-, lucht- en energieverlies en bieden bescherming tegen vocht, tocht en geluid.

Onze nieuwe collega's

Mavotrans groeit! Ons team is opnieuw uitgebreid met een aantal nieuwe collega’s. Mogen wij u voorstellen..?

Archief

Hier leest u eerdere nieuwsberichten


Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans