Mavotrans is terug!

Zoals vanouds heet Plaka Nederland gewoon weer “ouderwets” Mavotrans. De vertrouwde naam is met een moderne uitstraling en nieuw elan weer terug in de markt.

Onze nieuwe Mavotex 420

De behoefte aan eenvoudig te verwerken luchtdichte afdichtingsmiddelen is groot. Daarom introduceren wij een nieuw type schuimband de Mavotex® 420. Dit band is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de hoogste luchtdichtheidseisen.

WELL Building Standard

Duurzaam bouwen vormt een vast onderdeel van het denk- en ontwikkelingsproces in de bouwsector. In het Nationale Energieakkoord staat opgenomen dat Nederland in 2050 een energieneutraal gebouwde omgeving is. Energiezuinige gebouwen zijn belangrijk en een must, maar er is meer. Wij merken dat de vraag naar gezonde gebouwen fors toeneemt.

Krimpvoegprofielen TF 60 en 80

Met de krimpvoegprofielen TF 60 en TF 80 worden snel en efficiënt hoogwaardige krimpvoegen in afwerkvloeren gerealiseerd. Door het PVC T-profiel wordt de stabiliteit gewaarborgd en zijn strakke en rechte krimpvoegen het resultaat. Vanwege de isolatiestrook werkt het profiel contactgeluidisolerend.

Nieuw: Plano Polar

Deze sneeuwwitte geluidsabsorberende platen voor verlijming geven uw kantoor of winkel het warme gevoel van een fijne ruimte zonder galm.

Luchtdicht bouwen in 4 stappen

Gegarandeerd luchtdicht bouwen in 4 stappen met Mavoseal vloeibaar rubber. Deze milieuvriendelijke vloeibare rubber is specifiek geschikt voor het luchtdicht bouwen voor zowel intern als extern gebruik.

Een luchtdicht prefab casco

Met de introductie van biedt Mavotrans een optimale oplossing voor het luchtdicht afsluiten van prefab elementen. Airtight is een strook minerale wol, vacuüm verpakt in een dampremmende PE-folie. De gerealiseerde aansluiting is thermisch geïsoleerd, luchtdicht, brandveilig en voorkomt contactgeluiden.

Luchtdichte kanaalplaatvloeren

Bij de toepassing van kanaalplaatvloeren is het belangrijk om ook de kanaalplaatvloeren luchtdicht af te dichten. Met de Plaka DS folie luchtdicht zwart ZK biedt Plaka Nederland hiervoor een heel eenvoudige en effectieve oplossing. Tevens is het kostentechnisch een aantrekkelijk alternatief op de traditionele afdichting met doppen.

Archief

Hier leest u eerdere nieuwsberichten


Contact

Mavotrans B.V.
Storkstraat 25
2722 NR Zoetermeer
T: +31 79 344 63 63
F: +31 79 344 63 88
E: info@mavotrans.nl
 

Plaka Group

MAVOTRANS OPLOSSINGEN VOOR DE BOUW

Mavotrans® is a registered trademark of Mavotrans B.V. 

© 2013 All rights reserved by Mavotrans